Even voorstellen: Marcelle de Groot

Het IMC gaat verhuizen
24/01/2017
Nieuw in het IMC: de Huizer apotheek
16/08/2017

Per 1 januari versterkt Marcelle de Groot het IMC-team in de functie van Manager van het IMC. Marcelle is afgestudeerd als Docent Verpleegkunde aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen en heeft daarna diverse managementfuncties vervuld in de gezondheidszorg.
Vervolgens werkte zij ruim 8 jaar als Senior Organisatie Adviseur bij een landelijk organisatie adviesbureau.
Richting directies en besturen van klanten (opdrachtgevers)vervulde zij een spilfunctie zowel intern als extern met als aandachtsgebied de non-profit sector.

Doelstellingen verwezenlijken

Met een creatieve en dienstbare instelling, maar zeker ook met een commercieel tintje, gebruik ik nu mijn kracht om de doelstellingen van het IMC te verwezenlijken. Ik herken mijzelf dan ook in een “A tot Z mentaliteit”.
Alhoewel ik graag “de touwtjes in handen heb” sta ik zeker open voor andermans ideeën en mogelijkheden. Ik tracht altijd te begrijpen en te herkennen waar de ander staat in het leven en wat haar/hem beweegt. Mijn motto is “Samen sterk voor het IMC”

Heb je vragen over de organisatie binnen het IMC, dan kan je Marcelle bereiken via het e-mailadres: m.degroot@imc-amsterdam.nl.