Psychotherapie Marlies Verdonk

Psychotherapie wordt door Marlies Verdonk in het IMC gegeven in de vorm van:

Hypnotherapie

– Integrale psychosociale therapie

– Prikkelbare Darm Syndroom therapeut.

 

Wanneer deze therapie?

Wanneer je last hebt van fysieke klachten dan kan dit een weerslag hebben op je mentale gesteldheid en wanneer je last hebt van mentale klachten dan kan dit een weerslag hebben op je fysieke gesteldheid. Je kunt je kwetsbaarder voelen en er komen wellicht emoties los die je misschien niet eerder hebt ervaren. Soms is dit van tijdelijke aard en soms zelfs blijvend. Als het dusdanig je leven gaat beheersen dan kan het zinvol zijn om hier ondersteuning in te vragen.

 

Wat kun je verwachten?

Als ervaringsdeskundige, therapeut, mindfulnesstrainer en yogadocent kan ik je ondersteuning bieden in jouw proces. Belangrijk hierin is dat dit op jouw manier en in jouw tempo gebeurt. Wat past bij jou, wat is voor jou belangrijk en op welke manier kun jij bij je innerlijke bron komen. Welke factoren hinderen je hierbij en op welke manier kun je deze transformeren. Door jouw proces op een natuurlijke manier te volgen kom je in je eigen kracht te staan, behoud je jouw eigen regie en kan je innerlijke bron ongehinderd gaan stromen.

 

Mijn achtergrond

Lichaam en geest staan, voor mij, met elkaar in verbinding. Dit heb ik ervaren tijdens mijn eigen proces van beter worden. Jarenlang heb ik last gehad van medisch onbegrepen klachten totdat ik de diagnose kreeg van fibromyalgie en ME (chronische vermoeidheid). Pas vanaf het moment dat er balans kwam tussen mijn lichaam, geest en ziel, ontstond verbinding en kwam innerlijke rust. Vanuit de ervaring wat mij het meest gebracht heeft heb ik mezelf ontwikkeld tot erkend yogadocent, mindfulnesstrainer, hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en Prikkelbare Darm Syndroom Therapeut.