Yoga

Mindfull Yoga IMC AmsterdamDeze yoga is een milde vorm vanuit hatha yoga in combinatie met mindfulness oefeningen. De bewegingen worden rustig uitgevoerd en je wordt je bewust van je lichaam door te ervaren zonder oordeel. De ademhaling is hierbij een belangrijk onderdeel. Een goed adempatroon voorziet jouw lichaam van de juiste hoeveelheid zuurstof. Ook helpt je adem om bewust te worden van spanningen in je lichaam. Door deze spanningen los te laten, kunnen jouw adem en energie vrij stromen en krijg je verbinding met je lichaam.

Marlies benadert yogalessen vanuit zachtheid en ruimte. Een krachtige benadering kan verward worden met hardheid, waardoor je al snel vanuit wilskracht bezig bent in plaats vanuit een natuurlijke ontspanning.

Mindful Yoga

Mindful yoga geeft innerlijke rust, werkt stress verlagend en helpt bij slaapproblemen. Lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht nemen toe. Klachten kunnen verminderen en ze kunnen zelfs verdwijnen. Je leert beter omgaan met eventuele (chronische) pijn. Tijdens deze lessen wordt het verschil duidelijk tussen pijn accepteren en pijn verdragen.

Om deel te nemen aan een yogales is het niet belangrijk dat je lenig bent. Belangrijker is om te kijken waar je eigen mogelijkheden liggen.

Lessen

Vanaf 3 oktober 2017 vindt de Mindful yoga les elke dinsdag van 10.30 – 11.30 uur plaats bij het Integraal Medisch Centrum.

Proefles                      € 10,00

Losse les                    € 12,50

10 Lessen                   € 99,00

Heb je interesse om deel te nemen aan de mindful yogales en/of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Marlies Verdonk,
T 06-41855813.