Ayurvedische consulten van Dr. Vijith in het IMC

Mesologie in Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg
27/11/2017
Even voorstellen.. Bernadette van Klink
23/05/2018

Dr. Vijith ayur veda amsterdam IMCDr. Vijith Sasidhar – ayurvedic physician (BAMS)

 Consulten in IMC op 5, 6 & 7 april 2018

 

Ayurveda consulten in Amsterdam

Dr. Vijith Sasidhar – een ayurvedische arts uit Kerala, India – zal op 5, 6 en 7 april consulten geven in het IMC. Dr. Vijith Sasidhar is ook als Medical Director en docent verbonden aan Delight Academy | Ayurveda te Amsterdam.

Dr. Vijith is een uitermate kundige arts, die het werken volgens de klassieke ayurveda hoog in het vaandel heeft staan. Hij komt al meer dan 6 jaar ieder jaar naar Nederland en Duitsland, en heeft door consulten hier en door zijn lescontact met de studenten van de Nederlandse Delight Academy | Ayurveda, een ruime ervaring opgebouwd met aandoeningen zoals die hier in het westen veel voorkomen.

 

Behandeling en vervolg

 Dr. Vijith neemt altijd uitgebreid de tijd voor de consulten om zo goed mogelijk een grondig onderzoek naar de oorzaken te kunnen doen (een consult duurt een uur, bij meer complexe aandoeningen anderhalf uur). Hij geeft vervolgens een advies op gebied van leefstijl, dieet en kruidenremedies (in NL verkrijgbaar!).

Een vervolgconsult is mogelijk via Skype, of een half jaar later bij een volgend bezoek van Dr. Vijith aan Nederland. Bij meer complexe aandoeningen zal Dr. Vijith soms aanraden om voor een intensieve behandeling naar een kliniek in India te gaan (Pancha Karma of vergelijkbaar). Ook in Nederland kun je voor bepaalde behandelingen die niet door een arts gedaan hoeven te worden, terecht bij ‘ayurveda practitioners’. Bij de ANVAG (Ayurveda beroepsvereniging) kun je een lijst vinden van ayurveda practitioners die aangesloten zijn.

 

Boeken van een consult

Meer informatie: http://ayurvedicstudies.nl/

Stuur een mail naar: hendrik@ayurvedicstudies.nl

Of bel naar het volgende nummer: +31 6 25 45 32 14

Prijs
– 1 uur € 95,-
– 1,5 uur € 130,- (Consult voor mensen met een lange en complexe ziekte-historie of ouder en kind consult, anders is 1 uur voldoende)

Taal
Engels

Maak een Afspraak