Orthomoleculair therapeuten

Dafna mesoloog amsterdam IMCDafna Suskind – Mesologie D.M./ Orthomoleculair therapeut

Ik ben Dafna Suskind (1973). Door mijn persoonlijke ervaring op het gebied van gezondheid en ziekte ben ik gefascineerd geraakt door het belang van evenwicht van het unieke individu, de benadering van een ziektebeeld dat bij elk individu weer anders is en de invloed van voeding op de persoonlijke balans. Wat goede voeding is voor de een, is dat niet perse voor de ander. Als mesoloog integreer ik verschillende visies van complementaire geneeswijzen en ga ik op zoek naar de diepere oorzaak van klachten. Ik ben naast mesoloog sinds 2017 ook werkzaam als orthomoleculair therapeut (aangesloten bij de orthomoleculaire beroepsvereniging MBOG).

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op klachten die een (in)directe relatie met voeding hebben zoals prikkelbare darm syndroom, vermoeidheid- en diverse huidklachten bij kinderen en volwassenen. Via de diagnosemethoden kunnen fysiologische dysfuncties en voedselintoleranties in het lichaam opgespoord worden en wordt er vervolgens een op maat gemaakt voeding-, leefstijl- en supplement advies gegeven.

Mijn doel is om de individuele balans te ondersteunen, het zelfgenezend vermogen in gang te zetten en zo bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van de client.

Email: d.suskind@imc-amsterdam.nl

Website: www.mesoloog.amsterdam

Bernadette orthomoleculair arts amsterdamBernadette van Klink – Orthomoleculair arts

Mijn naam is Bernadette van Klink en ik ben in 1968 geboren. Mijn vader werd ziek toen ik negen jaar was. Dit heeft een grote invloed gehad op onze gezinssituatie. Door de ziekte van mijn vader heb ik er voor gekozen om geneeskunde te gaan studeren. Maar behalve interesse in de reguliere geneeskunde, ben ik ook altijd geïntereseerd geweest in de complementaire geneeswijzen. Ik ben in 1999 afgestudeerd. Sinds mijn afstuderen werk ik als arts in de sociale gezondheidszorg. Hierin merk ik dat er vaak aan syptoombestrijding wordt gedaan en aan de oorzaak van de klachten en ziekte voorbijgegaan wordt. Dit geeft mij in toenemende mate onvrede in mijn huidige werk. Na een sabbatical in 2006-2007 ben ik diverse opleidingen gaan volgen om mijzelf te ontwikkelen. In 2017 heb ik de opleiding orthomoleculaire voedingsleer en therapie bij de Stichting Educatie Atrium Innovations afgerond. In mijn werk als orthomoleculair arts wil ik de nadruk leggen op het voorkomen of terugdringen van ziekte.

Bernadette is werkzaam in het IMC op vrijdag.

E-mail: eigewijse@gmail.com
Tel: 06-24637511 (ma en vrij voor inhoudelijke vragen)

Tel IMC: 020-6827788 (alle dagen voor het maken van afspraken)

Maak een Afspraak