Orthomoleculair therapeuten

Dafna mesoloog amsterdam IMCDafna Suskind – Mesologie D.M./ Orthomoleculair therapeut

Ik ben Dafna Suskind (1973). Door mijn persoonlijke ervaring op het gebied van gezondheid en ziekte ben ik gefascineerd geraakt door het belang van evenwicht van het unieke individu, de benadering van een ziektebeeld dat bij elk individu weer anders is en de invloed van voeding op de persoonlijke balans. Wat goede voeding is voor de een, is dat niet perse voor de ander. Als mesoloog integreer ik verschillende visies van complementaire geneeswijzen en ga ik op zoek naar de diepere oorzaak van klachten. Ik ben naast mesoloog sinds 2017 ook werkzaam als orthomoleculair therapeut (aangesloten bij de orthomoleculaire beroepsvereniging MBOG).

In mijn praktijk richt ik mij voornamelijk op klachten die een (in)directe relatie met voeding hebben zoals prikkelbare darm syndroom, vermoeidheid- en diverse huidklachten bij kinderen en volwassenen. Via de diagnosemethoden kunnen fysiologische dysfuncties en voedselintoleranties in het lichaam opgespoord worden en wordt er vervolgens een op maat gemaakt voeding-, leefstijl- en supplement advies gegeven.

Mijn doel is om de individuele balans te ondersteunen, het zelfgenezend vermogen in gang te zetten en zo bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van de client.

Email: d.suskind@imc-amsterdam.nl

Website: www.mesoloog.amsterdam

Maak een Afspraak