Psychotherapie Marlies Verdonk

Psychotherapie wordt door Marlies Verdonk in het IMC gegeven in de vorm van:

Hypnotherapie

– Integrale psychosociale therapie

– Prikkelbare Darm Syndroom therapeut.

 

Wanneer deze therapie?

Wanneer u last heeft van fysieke klachten dan kan dit een weerslag hebben op uw mentale gesteldheid en wanneer u last hebt van mentale klachten dan kan dit een weerslag hebben op uw fysieke gesteldheid. U kunt u kwetsbaarder voelen en er komen wellicht emoties los die u misschien niet eerder hebt ervaren. Soms is dit van tijdelijke aard en soms zelfs blijvend. Als het dusdanig uw leven gaat beheersen dan kan het zinvol zijn om hier ondersteuning in te vragen.

 

Wat kunt u verwachten?

Als ervaringsdeskundige, therapeut, mindfulnesstrainer en yogadocent kan ik u ondersteuning bieden in uw proces. Belangrijk hierin is dat dit op uw manier en in uw tempo gebeurt. Wat past bij uzelf, wat is voor u belangrijk en op welke manier kunt u bij uw innerlijke bron komen. Welke factoren hinderen u hierbij en op welke manier kunt u deze transformeren. Door uw proces op een natuurlijke manier te volgen komt u in uw eigen kracht te staan, behoudt u uw eigen regie en kan uw innerlijke bron ongehinderd gaan stromen.

 

Mijn achtergrond

Lichaam en geest staan, voor mij, met elkaar in verbinding. Dit heb ik ervaren tijdens mijn eigen proces van beter worden. Jarenlang heb ik last gehad van medisch onbegrepen klachten totdat ik de diagnose kreeg van fibromyalgie en ME (chronische vermoeidheid). Pas vanaf het moment dat er balans kwam tussen mijn lichaam, geest en ziel, ontstond verbinding en kwam innerlijke rust. Vanuit de ervaring wat mij het meest gebracht heeft heb ik mezelf ontwikkeld tot erkend yogadocent, mindfulnesstrainer, hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en Prikkelbare Darm Syndroom Therapeut.

Maak een Afspraak

De apotheek in het IMC is geopend op:

  • ma t/m wo 9.30-16.00 uur
  • do & vr  9.30-13.00 uur