In onze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van:

  • activiteiten van het IMC, zoals speciale teams, spreekuren en workshops;
  • voorlichtingsbijeenkomsten over allerlei onderwerpen over gezondheid;
  • nieuws, tips en weetjes op het gebied van gezondheid;
  • verhalen uit de praktijk van het IMC;
  • het voorstellen van therapeuten

Wij hopen u hiermee, ook op deze manier, te kunnen begeleiden in een gezond en fit leven, onder ons motto: Samen Natuurlijk Beter

Robert Muts

Directeur Integraal Medisch Centrum

Naast de prima reguliere geneeskunde is het nu de tijd voor de ándere kijk op zorg, de holistische en multidisciplinaire aanpak: ‘heel de mens’.

Juist nu worden de SOLK (Somatisch Onverklaarbaar Lichamelijke Klachten) en chronische klachten erkend in de geneeskunde. Misschien nog onder de kop van ‘onbegrepen aandoeningen’, wij begrijpen ze al bijna 30 jaar heel goed. Klachten zijn logisch en symptomen liegen niet, ze vragen slechts een ándere manier van onderzoek en therapie.

In het Integraal Medisch centrum hebben we de expertise, de ervaring en de samenwerking om met klinisch bewezen succes deze ‘onbegrepen klachten’ helder en inzichtelijk te maken. In de afgelopen jaren hebben we maar liefst 24.000 patiënten mogen behandelen, met een zeer hoge tevredenheidsscore.

Daarnaast is het IMC sterk gericht op preventie; genezen en gezond blijven. Iets wat we heel logisch vinden bij de halfjaarlijkse tandartscontrole en zelfs voor de auto (APK), is natuurlijk ook natuurlijk voor je gehele lichaam-ziel-geest. Terugval voorkómen, een gezonde check-up en de juiste maatregelen houden je in balans in het woelige leven.

Samenwerken betekent voor ons: samen met de patiënt en samen met meerdere disciplines werken aan voeding, beweging, emoties, spirit en zin in het leven. Samen zijn we meer dan de som der delen. Samenwerking komt ook tot uiting in de componenten van het Integraal Medisch Centrum:

  • Practicum: centrum van ruim 30 praktijken voor integrale diagnostiek en therapie
  • Studium: kenniscentrum voor hogere beroepsopleidingen complementaire zorg
  • Actum: centrum voor gezonde leefstijl en sport, personal coaching, fitness, keuring

Bundeling van krachten in praktijk, kennis, research, beweging, leefstijl. Niet alleen vertellen wat je kan, maar vooral doen, onder ons motto: Samen Natuurlijk Beter.