Dr Friends

Bij het ontwerpen van ons nieuwe pand was één ding duidelijk: onze vrienden van Friends verdienen een plek in het IMC. Friends heeft sinds jaren een lunchroom aan de Nassaukade, waar het vorige pand van het IMC was gevestigd. De overheerlijke koffie en thee, de lekkere lunches en de vriendelijke bediening zijn het visitekaartje.

Friends is in het IMC omgedoopt tot Dr. Friends, en met dezelfde glimlach zijn de woorden ‘bella viscera’ er aan toegevoegd: mooie organen. De gezonde versnaperingen zijn een streling voor je spijsvertering. Én een prettige plek om te zitten, te praten of te vergaderen.

Dr. Friends heeft verse sappen, bijna alles wat je wilt wordt vers gemaakt. Bekend zijn de uitgebreide salades en dagelijks vers gemaakte soepen. Vers is wat de klok slaat en dat past bij het IMC. ‘Wordt blij van voedsel dat onder de zon is gerijpt, dan schijnt de zon in je lijf’ is een van de motto’s.

Koffie & thee

De koffie is in alle soorten en maten te verkrijgen, van espresso tot chai latte, de melk kan gevarieerd worden in soort en hoeveelheid. Thee wordt vers gemaakt, met gember of munt.

Verse Sappen

Alle sappen worden direct vers gemaakt en zijn naar eigen keuze samen te stellen. Geef je lichaam een vitamine boost, detox je lichaam, krijg meer energie. Echte vitaminebommetjes.

Ontbijt en lunch

Dr. Friends verzorgt gezonde ontbijtvariaties en smakelijke lunches. De lunches zijn direct te verkrijgen, maar ook voor je bedrijf te bestellen.

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 – 14.00 uur. (feestdagen uitgezonderd)