Verhuur les -en vergaderruimtes

De goed geoutilleerde les -en vergaderruimtes zijn gesitueerd in het Integraal Medisch Centrum (IMC) aan de Contactweg 145 te Sloterdijk (Amsterdam). Een toplocatie die optimaal bereikbaar is met zowel openbaar vervoer als met de auto en beschikt over een eigen parkeerterrein. Het IMC beschikt over meerder ruimtes van diverse afmetingen, geschikt voor grote en kleine gezelschappen.

Om u een geschikte ruimte te kunnen aanbieden zijn de ruimtes voorzien van de volgende faciliteiten:

  • WIFI
  • Beamer,
  • Whitebord
  • Flipover
  • Behandel / massagebanken

In het IMC is het lunch café Dr. Friends gevestigd. Zij kunnen desgewenst de catering (koffie, thee, ontbijt, lunch ed. ) voor u verzorgen.

U kunt, mits voldoende plek, uw auto eventueel kwijt op het parkeerterrein van het IMC.
(betaling a € 7,- per keer, ongeacht de duur van het parkeren) Parkeren aan de openbare weg is mogelijk binnen loopafstand van het pand (€ 7,- per dag).
Met het openbaar vervoer is het IMC makkelijk en goed bereikbaar; metrostation Isolatorweg ligt op loopafstand. Kijk hier voor meer informatie over de routeomschrijving per auto of OV.

Les -en/of vergaderruimtes verhuren AmsterdamUiteraard is het mogelijk direct voor de ingang van het IMC uw eventuele lesmaterialen te laden en te lossen.
De les/vergaderruimtes bevinden zich op de 3e en 4e etage van het pand. Er is een lift aanwezig.

Indien je meer informatie of een bezichtiging wilt kunt je contact opnemen met Esther Heide via e.heide@imc-amsterdam.nl of per telefoon op 06-16062311.

De algemene voorwaarden voor de verhuur van les -en/of vergaderruimtes leest u hier.

Maak een Afspraak