Huur praktijkruimte Amsterdam IMC Het Integraal Medisch Centrum bezit 29 praktijkruimtes in verschillende grootte en flexibiliteit. U kunt voor (ver)huur praktijkruimte(s) terecht bij het IMC omdat enkele van deze praktijkruimtes nog beschikbaar zijn.

Het IMC is een gezondheidscentrum is opgericht in 1989. De bedoeling is om met verschillende therapeuten, artsen en onderzoekers samen te werken en een professioneel aanbod van integrale geneeskunde aan te bieden. Onze toekomstvisie is dan ook om het symbool van de integrale aanpak van natuurlijke gezondheidszorg, preventie en leefstijl te zijn. We bieden onze patiënten en cliënten alles aan onder één dak zodat iedereen zich vertrouwd voelt en op een zo snel mogelijke manier geholpen worden bij hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven.

Huur praktijkruimte

De 29 praktijkruimtes variëren van 12 m2, naar 20 m2 tot 30 m2 en worden verhuurd per dag(deel). De prijzen variëren van € 28,- tot € 52,- per dagdeel, afhankelijk van de grootte en de faciliteiten. Voor starters kunnen wij in overleg een startersregeling bieden. Vraag naar onze voorwaarden. 

Faciliteiten

Het IMC biedt verschillende faciliteiten, zoals telefoon, agendabeheer, patiënten- en financiële administratie. Daarnaast biedt ons samenwerkingsverband direct en indirect overleg over patiënten, inloopspreekuur, workshops, lezingen, etc.

De ruimtes zijn standaard ingericht met bureau en behandelbank. Persoonlijke aankleding van de ruimte is in overleg altijd mogelijk. Voor starters bieden wij aantrekkelijke instap-mogelijkheden.

Het Integraal Medisch Centrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto of fiets. Zie routebeschrijvingBij het huren van een ruimte kunt u tevens gebruik maken van de wachtruimte op de begane grond, de lunchroom en de keuken annex onze grote therapeuten-overleg-ruimte. Rondom het pand en in de buurt zijn goedkope parkeerplaatsen. Schoonmaak, onderhoud en vervanging van meubilair is in de huur inbegrepen.

Workshops en sporthal

Naast behandelruimten hebben wij ook ruimten voor het geven van workshops voor grote en kleine groepen, cursusruimten en een sporthal. We denken hierbij ook aan yoga, meditatie, pilates, etc.

Het IMC is een ontmoetingsplaats waar therapeuten, artsen, coaches, trainers en bezoekers in een sfeervolle omgeving met elkaar werken en leven.

We bieden volop mogelijkheden in ons lichte, ruime en rustige centrum in Amsterdam. Informeer hiernaar of neem contact op voor een bezichtiging, alles is bespreekbaar.

Contact
Indien je meer informatie of een bezichtiging wilt kunt je contact opnemen met Esther Heide via mail e.heide@imc-amsterdam.nl of op 06 16062311.