Karen te Pas – Integratieve psychotherapie

Karen heeft ruime ervaring als manager en coach in het bedrijfsleven. En naast haar werkzaamheden als coach en trainster bij KernWerk, geeft zij persoonsgerichte groepstrainingen bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Zij is afgestudeerd in management & bedrijfskunde (UVA), deed de opleiding integratieve psychotherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en volgde daarnaast diverse opleidingen zoals systemisch werk (family constellations) en Klassieke Hypnotherapie. “Iedere keer ben ik geraakt als mensen delen in zichzelf helen. Dankbaar begeleid ik ze op hun weg en naar hun binnenwereld, de kern. Het effect dat dit heeft op hen als persoon en in hun gedrag, vind ik ontroerend en inspirerend.”

Email: Karentepas@kernwerk.nu

Femke Kruithof – Integratieve counseling

Integratieve counseling Femke Kruithof

Counseling is een lichte vorm van psychotherapie ofwel een wat diepgaandere vorm van coaching.

Femke heeft haar eigen praktijk voor coaching en counseling en werkt daarnaast als HR adviseur in het bedrijfsleven. Tevens heeft zij een opleidersrol bij de Nederlandse Academie van Psychotherapie. Zij begeleidt met name professionals met allerlei vraagstukken en problemen, zowel privé als werkgerelateerde. Meer over haar praktijk en manier van werken kun je vinden op haar website (www.metfemke.nu).

Femke is afgestudeerd in Klinische Neuropsychologie aan de UvA, deed de opleiding Integratieve Counseling bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en volgt daar momenteel de opleiding tot psychotherapeut. Ook volgde zij diverse opleidingen en trainingen voor coaches, zoals Coaching voor Professionals en Oplossingsgericht coachen bij stress en burn-out.

Zij vindt het geweldig om mensen zelf te laten ontdekken wat voor hen werkt, wat ze ten diepste willen, welke hulpbronnen ze in huis hebben en wat hen belemmert. Andere mensen helpen, ervaart ze als zingevend. “Het is mooi te zien dat mensen door counseling weer hun eigen weg vinden in hun leven.”

Email: info@metfemke.nu

Tjarda Van Sliedregt – Psycholoog en coach

Tjarda van Sliedrecht psycholoog en coach

Vanaf 2010 heb ik een praktijk als psycholoog en coach. Ik heb een hele praktische benadering waarbij we kijken waar je tegen aanloopt en wat er gebeurt wanneer je geraakt wordt in situaties. We bekijken hoe je effectiever kunt reageren en onderzoeken waar (vaak onbewuste) onverwerkte ervaringen van vroeger nog meeliften.

Het is een integrale psychologische benadering waarbij voelen, denken, gedrag en wat je het liefst zou willen doen op een diepgaand niveau aan bod komt. In betrekkelijk korte tijd zul je een rijker gevoelsleven ontwikkelen, positiever denken, effectiever reageren en meer energie overhouden om te gaan doen wat je het liefst zou willen doen.

Ik geef individuele therapie en coaching, maar werk ook met stellen en families.

Ik heb lange tijd als PRI-therapeut (gecertificeerd) gewerkt, daarbij veel ervaring opgedaan en gaandeweg meer een eigen vorm ontwikkeld.

Ik heb psychologie (UvA) gestudeerd, heb PhD-onderzoek gedaan en ben gepromoveerd in 1999 (UvA). Ik heb gewerkt als organisatieadviseur, communicatietrainer en Arbeids- & Organisatie psycholoog. Op een gegeven moment heb ik de overstap gemaakt naar de verloskunde en heb ruim zeven jaar gewerkt als verloskundige en aansluitend acht jaar als senior docent aan de academie verloskunde in Maastricht.

Door het werk als psycholoog, onderzoeker, verloskundige en docent heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen bij uiteenlopende psychische problematiek, belangrijke levensprocessen en het beter benutten van ieders potentieel.

Trauma’s en niet goed verwerkte negatieve ervaringen uit onze jeugd werken vaak een leven lang door zonder dat we ons daar van bewust zijn. Ik help mensen om hiervan los te komen, zich beter te voelen & weerbaarder te worden en veel meer tot bloei te komen.

Je kunt mij bereiken: