Pauline de Mare – PRI therapie en Bewustzijnsontwikkeling

Ik ben Pauline de Mare, een van de PRI therapeuten in het IMC. Ook heb ik een eigen praktijk, PRI-mare bewustzijnsontwikkeling en therapie in Zeist. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut gespecialiseerd in oedeem/oncologie- en Stress gerelateerde klachten. Ik zag dagelijks hoeveel invloed stress en emoties hebben op het lichaam.

Door mijn interesse in de oorzaak van klachten en door de zoektocht op mijn eigen pad kwam ik in 2014 PRI tegen. Nadat ik zelf een PRI traject heb gevolgd kwam ik erachter dat, zonder dat ik me er van bewust was, me in mijn gedrag vaak liet leiden door emoties. Vaak zijn dit negatieve gedachten en gevoelens die berusten op overlevingsstrategieën (afweren) uit onze jeugd. Als kind hadden we ze nodig maar als volwassene zorgen ze voor problemen en lijden wij eronder. Dit heldere model liet me inzien hoe mijn verleden mijn huidige leven ongewenst beïnvloedt. Daardoor kon ik het verleden loslaten en het heden gaan zien voor wat het werkelijk is. En dat bleek een stuk lichter en eigenlijk verrassend onbelast! En dit is hoe het bij ons allemaal werkt! Ik was hierover zo enthousiast dat ik dit graag wil doorgeven en de opleiding ben gestart. Sinds 2 jaar begeleid ik mensen in hun proces van bewustzijnsontwikkeling op weg naar een lichter leven.

Ben je geïnteresseerd?  Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan! Ik laat je graag zien hoe dit in zijn werk gaat.

Ik werk op de dinsdag in het IMC en ben bereikbaar via 06 46 52 48 17 of  via pauline@pri-mare.nl

Voor meer informatie zie mijn website  www.pri-mare.nl of de algemene PRI website www.prionline.nl

Hester Boersma – PRI therapie en coaching

Mijn naam is Hester Boersma en ik werk vanaf mijn twintigste in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Ik heb gewerkt als psycholoog, antroposofisch gesprekstherapeut, docent en coach. Op dit moment werk ik voornamelijk met Past Reality Integration (PRI). Een fijne methode met een groot potentieel om duurzaam klachten aan te pakken en verbinding te maken met jezelf en anderen.

De vele opleidingen die ik voor PRI heb gevolgd, hebben mij in ontwikkeling gebracht en mij tools gegeven. Ik leerde echter nooit om de oorzaak van mijn problemen weg te halen. Diep vanbinnen bleef ik angstig, verward en had ik weinig zelfvertrouwen. Het bleek dat hier pijnlijke, vroegkinderlijke ervaringen onder lagen die diep weggestopt waren. Met behulp van PRI ben ik hier naar gaan kijken en kreeg ik een heel ander perspectief over mezelf en anderen.

Ik wil iedereen graag helpen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Aan de hand van een hulpvraag leer ik je deze methode op jezelf toe te passen. Ik leer je graag hoe je oude patronen kan doorbreken en nieuwe ontdekkingen kan doen over jezelf en de wereld om je heen.

Wil jij jezelf in ontwikkeling brengen? Of heb je bepaalde klachten zoals angst, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, schuldgevoelens of somberheid? Of wil je wat meer ontspanning of minder (ver)oordelend zijn? Misschien wil je oude familiepatronen doorbreken voor de toekomst van je kinderen? Wees dan welkom voor een kennismaking of schrijf je in voor een eerste sessie.

Je kan me bereiken op: 06-16195565

info@openleven.nu

www.openleven.nu

Ik werk op de volgende dagen in het IMC als PRI-therapeut I.O.: maandag en woensdag.

Charlotte PRI therapeut IMCCharlotte Wortmann – PRI Therapie

Ik ben Charlotte Wortmann. Ik heb twee jaar dietetiek gestudeerd waarna ik ontdekte dat ik psychologie het mooiste vak vond. Ik maakte daarom de overstap naar de universiteit om psychologie te studeren. Ik heb als office manager in de gezondheidszorg gewerkt voordat ik in 2000 mijn eigen praktijk begon. Aanvankelijk hielp ik mensen met eetproblematiek maar in mijn zoektocht naar wat er onder emotionele problemen speelt kwam ik op het spoor van PRI en ben ik de opleiding tot PRI therapeut gaan doen.

Mijn affiniteit ligt nu bij mensen begeleiden om minder somber, angstig en gestrest te zijn, meer verbinding met anderen te ervaren en in je kracht te komen. Wat ik zo speciaal vind aan PRI is dat het je niet alleen een instrument aanreikt waarmee je je beter kan gaan voelen. PRI toepassen kan ook zorgen dat je een ruimer bewustzijn ervaart, je je ware zelf ontdekt en je je hart gemakkelijker opent. Dat gun ik iedereen.

Ik ben op maandag werkzaam in het IMC en je kunt mij bereiken op 0654963053.

info@charlottewortmann.com
www.charlottewortmann.com

Anina Mulder – PRI Therapie

‘’Leef een gelukkig leven, ook al lijkt dat nu onmogelijk’’

Jij staat aan de start van studie of werk of je bent ergens halverwege. Wat je daarbij tegenkomt blokkeert je op één of andere manier. Misschien heb je last van angsten, voel je je somber, lusteloos of zit je vol twijfels over welke stappen je wilt maken.
Ik, Anina Mulder, heb ook veel geworsteld in mijn leven. Ik had met name veel last van angsten, een lage zelfwaardering en depressieve gevoelens. Om hier van af te komen heb ik vele vormen van therapie, yoga en mindfulness geprobeerd, maar ik bleef last houden van nare gevoelens. Totdat ik in aanraking kwam met PRI. Dat heeft mijn leven veranderd! Ik leerde inzien dat mijn angsten en somberte niet in het heden thuis horen. Door PRI ontdekte ik dat het afweermechanimen waren om oude pijn niet te voelen. Deze afweermechanismen heb ik leren omkeren, waardoor ik nu mijn leven ten volle kan leven. Dit gun ik iedereen!
Wil jij ook geholpen worden om van je angst, somberheid, eenzaamheid en aanpassing af te komen? Dan ben je van harte welkom!
Mijn uitgangspunt in de begeleiding is dat de ander zich op zijn gemak voelt. Ik creëer een veilige omgeving, waarin de ander vrij is om uit zijn of haar comfortzone te gaan en het zelfinzicht te verhogen. Kernwaarden in mijn begeleiding zijn liefde, verbinding en veiligheid. Hierbij nodig ik je uit om d.m.v. zelfobservatie bij jezelf naar binnen te gaan om daar je ware zelf te ontmoeten.

Ik ben op maandag werkzaam op het IMC en ben telefonisch bereikbaar op 06-31589366.

contact@aninamulder.nl
www.aninamulder.nl