Wouter Klijn – Coach en PRI Therapie

Ik kan je laten zien hoe je eigen baken kunt zijn

Na ruim 20 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven als projectmanager en business consultant, ben ik sinds een paar jaar werkzaam als PRI therapeut. Ik ben altijd al geïnteresseerd in de intrinsieke motivatie van mensen. Waarom doet iemand wat hij doet en waar wordt hij blij van.

Persoonlijk heeft PRI mij geholpen gedurende de periode dat ik in scheiding lag. Door de therapie kreeg ik inzicht in welke emoties in het hier & nu thuishoren en welke in het verleden en PRI heeft mij geholpen om een respectvolle scheiding en “after marriage” periode te hebben. Als PRI-therapeut kan ik jou laten zien wat jouw baken is en help ik je met het vinden van jouw koers.

De cliënten, die bij mijn komen hebben hele verschillende hulpvragen. Dit kan zijn “ik reageer vaak geïrriteerd op mijn kinderen”, “ik ben gescheiden en heb het gevoel dat niemand meer op me zit wachten” en ook “ik voel geen passie meer voor wat ik doe”

Ik heb een groot inlevingsvermogen, luister zonder oordeel, vind wederzijds vertrouwen zeer belangrijk en geef op een rustige en toch krachtige wijze sturing aan het bewustwordingsproces.

Dit ben ik https://vimeo.com/297930511

​Je kan me bereiken op: 06 – 53 26 70 70
info@wouterklijn.nl
www.wouterklijn.nl

​Op vrijdagen voer ik praktijk in het IMC

Pauline de Mare – PRI therapie en Bewustzijnsontwikkeling

Ik ben Pauline de Mare, een van de PRI therapeuten in het IMC. Ook heb ik een eigen praktijk, PRI-mare bewustzijnsontwikkeling en therapie in Zeist. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut gespecialiseerd in oedeem/oncologie- en Stress gerelateerde klachten. Ik zag dagelijks hoeveel invloed stress en emoties hebben op het lichaam.

Door mijn interesse in de oorzaak van klachten en door de zoektocht op mijn eigen pad kwam ik in 2014 PRI tegen. Nadat ik zelf een PRI traject heb gevolgd kwam ik erachter dat, zonder dat ik me er van bewust was, me in mijn gedrag vaak liet leiden door emoties. Vaak zijn dit negatieve gedachten en gevoelens die berusten op overlevingsstrategieën (afweren) uit onze jeugd. Als kind hadden we ze nodig maar als volwassene zorgen ze voor problemen en lijden wij eronder. Dit heldere model liet me inzien hoe mijn verleden mijn huidige leven ongewenst beïnvloedt. Daardoor kon ik het verleden loslaten en het heden gaan zien voor wat het werkelijk is. En dat bleek een stuk lichter en eigenlijk verrassend onbelast! En dit is hoe het bij ons allemaal werkt! Ik was hierover zo enthousiast dat ik dit graag wil doorgeven en de opleiding ben gestart. Sinds 2 jaar begeleid ik mensen in hun proces van bewustzijnsontwikkeling op weg naar een lichter leven.

Ben je geïnteresseerd?  Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan! Ik laat je graag zien hoe dit in zijn werk gaat.

Ik werk op de dinsdag in het IMC en ben bereikbaar via 06 46 52 48 17 of  via pauline@pri-mare.nl

Voor meer informatie zie mijn website  www.pri-mare.nl of de algemene PRI website www.prionline.nl

Hester Boersma – PRI therapie en coaching

Mijn naam is Hester Boersma en ik werk vanaf mijn twintigste in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Ik heb gewerkt als psycholoog, antroposofisch gesprekstherapeut, docent en coach. Op dit moment werk ik voornamelijk met Past Reality Integration (PRI). Een fijne methode met een groot potentieel om duurzaam klachten aan te pakken en verbinding te maken met jezelf en anderen.

De vele opleidingen die ik voor PRI heb gevolgd, hebben mij in ontwikkeling gebracht en mij tools gegeven. Ik leerde echter nooit om de oorzaak van mijn problemen weg te halen. Diep vanbinnen bleef ik angstig, verward en had ik weinig zelfvertrouwen. Het bleek dat hier pijnlijke, vroegkinderlijke ervaringen onder lagen die diep weggestopt waren. Met behulp van PRI ben ik hier naar gaan kijken en kreeg ik een heel ander perspectief over mezelf en anderen.

Ik wil iedereen graag helpen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Aan de hand van een hulpvraag leer ik je deze methode op jezelf toe te passen. Ik leer je graag hoe je oude patronen kan doorbreken en nieuwe ontdekkingen kan doen over jezelf en de wereld om je heen.

Wil jij jezelf in ontwikkeling brengen? Of heb je bepaalde klachten zoals angst, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, schuldgevoelens of somberheid? Of wil je wat meer ontspanning of minder (ver)oordelend zijn? Misschien wil je oude familiepatronen doorbreken voor de toekomst van je kinderen? Wees dan welkom voor een kennismaking of schrijf je in voor een eerste sessie.

Je kan me bereiken op: 06-16195565

info@openleven.nu

www.openleven.nu

Ik werk op de volgende dagen in het IMC als PRI-therapeut I.O.: maandag en woensdag.

Charlotte PRI therapeut IMCCharlotte Wortmann – PRI Therapie

Ik ben Charlotte Wortmann. Ik heb twee jaar dietetiek gestudeerd waarna ik ontdekte dat ik psychologie het mooiste vak vond. Ik maakte daarom de overstap naar de universiteit om psychologie te studeren. Ik heb als office manager in de gezondheidszorg gewerkt voordat ik in 2000 mijn eigen praktijk begon. Aanvankelijk hielp ik mensen met eetproblematiek maar in mijn zoektocht naar wat er onder emotionele problemen speelt kwam ik op het spoor van PRI en ben ik de opleiding tot PRI therapeut gaan doen.

Mijn affiniteit ligt nu bij mensen begeleiden om minder somber, angstig en gestrest te zijn, meer verbinding met anderen te ervaren en in je kracht te komen. Wat ik zo speciaal vind aan PRI is dat het je niet alleen een instrument aanreikt waarmee je je beter kan gaan voelen. PRI toepassen kan ook zorgen dat je een ruimer bewustzijn ervaart, je je ware zelf ontdekt en je je hart gemakkelijker opent. Dat gun ik iedereen.

Ik ben op maandag werkzaam in het IMC en je kunt mij bereiken op 0654963053.

info@charlottewortmann.com
www.charlottewortmann.com