PRI therapeuten

Henny Venekamp – Coach en PRI Therapie

Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven, waar ik 28 jaar bij KLM gewerkt heb in diverse commerciële en management posities. Onderweg heb ik met burn out te maken gehad, en bleef grenzen stellen mijn grootste uitdaging. In 2012 kon ik binnen het bedrijf naar een baan waar ik meer vanuit mijn hart kon werken, namelijk internationaal HR manager. Het werken met mensen maakte bij mij los dat ik me hier volledig op toe wilde leggen.

Een zoektocht via o.a. Sociale Psychologie en NLP Master Coach bracht mij uiteindelijk bij bij PRI oftewel Past Reality Integration. PRI is voor mij zo bewezen effectief dat ik dit door wil geven, zodoende ben ik zelf de opleiding tot PRI therapeut gestart in 2014, en werk ik nu als PRI Coach en Therapeut i.o.

​Je kan me bereiken op: 06-14830084
info@hennyvenekamp.nl
www.hennyvenekamp.nl

​Ik werk op de volgende dagen in het IMC: maandag, dinsdag, woensdag & donderdag.

Tjarda van Sliedregt – PRI Therapie

Ik ben PRI-therapeut met een eigen praktijk sinds 2011. Ik heb psychologie (UVA) gestudeerd en daarin gepromoveerd (1999 UVA). Na enige tijd als A&O psycholoog gewerkt te hebben, heb ik een overstap gemaakt naar verloskunde en daarin zeven jaar gewerkt als verloskundige en aansluitend acht jaar als senior docent aan de academie verloskunde in Maastricht. In 2007 ben ik enthousiast geraakt over PRI als therapievorm en heb besloten om daarin de opleiding tot PRI-therapeut te volgen. Naast een eigen praktijk coördineer ik momenteel het PRI-onderzoek.

Door het werk als psycholoog, verloskundige, en docent heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen bij uiteenlopende psychische problematiek, belangrijke levensprocessen en het beter benutten van ieders potentieel.

Trauma’s uit de jonge levensjaren werken vaak een leven lang door zonder dat we ons daar van bewust zijn. Ik heb gezien hoe krachtig de PRI-therapie kan zijn om daarvan los te komen en meer vrijheid in iemands leven te krijgen.

Je kan mij bereiken op: 0623179205
tjardavansliedregt@home.nl

Ik werk op de volgende dagen in het IMC: woensdagmiddag & donderdag.

Anniek Vleugel – Coach en PRI therapie

Ons bewustzijn weert pijnlijke ervaringen die we als kind opdoen af. Dat is fijn, want daardoor overleven we de meest pijnlijke dingen. Als volwassene weren we die pijnlijke ervaringen (geheel onbewust) echter nog steeds af, waardoor we ons leven als volwassene vaak als zwaarder ervaren dan nodig is. En dit kan klachten veroorzaken. Lichte klachten als onzekerheid, zenuwachtigheid of gejaagdheid, maar ook angsten, depressie of burnout. Door je bewust te worden van wanneer een afweer actief is, te voelen waartegen je je verweert en je anders te gedragen dan je afweer je ingeeft, kun je jezelf helen. Ik help je daar graag bij.

Mijn naam is Anniek Vleugel. In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot PRI therapeut bij Ingeborg Bosch. Ik heb verder een achtergrond als coach en adviseur HRM. Ik ervaar dagelijks hoe krachtig PRI is en wat het in mijn leven brengt: een lichter leven, veel meer in contact met mezelf, dus ook met mijn kracht. Dat gun ik iedereen. Ook jou.

Je kunt mij bereiken op: 06 49 49 48 50
anniek@anniekvleugel.nl
www.anniekvleugel.nl
www.prionline.nl

Ik werk op vrijdag in het IMC.

Sophie Zeestraten – PRI therapie

Mijn naam is Sophie Zeestraten en ik ben een van de PRI-therapeuten gevestigd in het IMC. Ik heb een andere achtergrond dan je misschien zou verwachten. Ik heb rechten gestudeerd, in de advocatuur gewerkt en daarna jarenlang bij de overheid. Toen ik in 2011 in aanraking kwam met PRI – ik las een van de PRI boeken – gebeurde er iets met mij. Het was net alsof de sleutel van mijn hart werd omgedraaid en mijn hart open ging. Dit was het begin van een fundamentele verandering in mijn leven.

Niet alleen heeft het mijn persoonlijk leven fundamenteel ten positieve veranderd, het heeft er ook toe geleid dat ik mijn ‘carrière’ compleet heb ‘omgegooid’. Ik ben een coachingopleiding gaan volgen en daarna gestart met de PRI-opleiding. Dit vanuit de diepe dankbaarheid die ik zelf nog dagelijks voor PRI voel en vanuit de wens dit met anderen te delen.

Wat mij nog altijd enorm aanspreekt is dat PRI zo praktisch en concreet is, heel erg gaat over het leven in het hier en nu (geen eindeloos gewroet in je verleden), en tegelijkertijd heel helpend is en een structurele oplossing biedt.

Ik heb een coaching praktijk in Den Haag en vind het heel erg leuk om met ingang van 1 november ook vanuit het IMC te gaan werken.
Je kunt mij bereiken op: 0628788431
Info@coachingbysophie.nl
www.coachingbysophie.nl

Benieuwd wat PRI voor mijn leven betekend heeft? Zie bijgaande link voor een interview met Patrick Kicken: https://m.youtube.com/watch?v=3496uXpiIpA

Ik werk op de volgende dagdelen in het IMC: dinsdagochtend & woensdagochtend.

Carien Kits van Heijningen – PRI therapie

Past Reality Integration Basistherapeute aangesloten bij het Past Reality Integration Instituut.

Bij problemen als: onzekerheid over uiterlijk of prestaties, plotseling somber voelen, angst voelen voor dingen waarvan we met ons verstand weten dat het niet nodig zou hoeven zijn, snel geïrriteerd zijn, alleen voelen, onaantrekkelijk voelen, het idee hebben er voor niemand werkelijk toe te doen, te hard werken, te veel eten, roken, drinken, aan porno verslaafd zijn, bang zijn voor het ouder worden, moe zijn, etc.

Vergoeding via de aanvullende ziektekostenverzekering. Aangesloten bij de NVPA, beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten.

Je kunt mij bereiken op: 0642186280
carienkvh@gmail.com

Ik werk op maandagmiddag in het IMC.

Annemarie Vos – Coach en PRI Therapie

Heb jij dat ook weleens? Dat je vastloopt in je gedachten, gevoelens en gedrag. Je herkent het vaak wel, maar dan…? PRI (Past Reality Integration) laat precies zien waar je emoties en gedrag vandaan komen, en vooral ook hoe je uit hun grip kunt komen.

Zoek je begeleiding bij het (jonge) ouderschap? Als moeder en therapeut voel ik me betrokken bij andere (aanstaande) ouders. Ik heb zelf ervaren hoe PRI kan helpen bij alle emoties die je tegen kan komen in de nieuwe of toekomstige gezinssituatie.

Zowel voor een korte hands-on coaching, alsook een diepgaander traject, ben je bij mij aan het juiste adres. In een kennismakingsgesprek kijken we wat je wens is en wat het beste aansluit op je vraag.

Ik heb eerder ervaring opgedaan als loopbaancoach, headhunter en docent. In 2013 ben ik de opleiding tot PRI-therapeut gestart en ben ik sindsdien werkzaam als PRI coach en therapeut i.o.  ​Je bent van harte welkom met datgene wat speelt in jouw leven, samen kijken we hoe ik je verder kan helpen.

Je kan me bereiken op:
06-12049688
info@privos.nl
www.privos.nl

​Ik werk op woensdagmiddag in het IMC.

Maak een Afspraak