PRI therapeuten

Henny Venekamp – Coach en PRI Therapie

Sinds 2016 heb ik mijn eigen Praktijk voor Coaching en Therapie. Daarvoor heb ik gewerkt in het bedrijfsleven, 28 jaar bij KLM, in diverse commerciële en management posities. Onderweg ben ik mezelf daar flink tegen gekomen, en heb ik zelf met burn out te maken gehad, grenzen stellen bleef mijn grootste uitdaging.

Daarnaast heb ik heel lang geworsteld met binge eating disorder.

Deze ‘problemen’ hebben mijn carrière switch in gang gezet. Ik weet uit mijn eigen leven hoe gevangen we allemaal kunnen raken in onze eigen onbewuste patronen, én hoe lastig het is hier uit te komen.

Een zoektocht via o.a. Sociale Psychologie en NLP Master Coach bracht mij uiteindelijk bij bij PRI oftewel Past Reality Integration. PRI is voor mij zo bewezen effectief dat ik dit door wil geven! Als PRI basistherapeut is het fantastisch om mensen te helpen zich bewust te worden van hun onbewuste belemmerende patronen én ze te begeleiden zich hier uit te bevrijden.

​Je kan me bereiken op: 06-14830084
info@hennyvenekamp.nl
www.hennyvenekamp.nl

​Ik werk op de volgende dagen in het IMC: maandag & donderdag.

Tjarda van Sliedregt – PRI Therapie

Ik ben PRI-therapeut met een eigen praktijk sinds 2011. Ik heb psychologie (UVA) gestudeerd en daarin gepromoveerd (1999 UVA). Na enige tijd als A&O psycholoog gewerkt te hebben, heb ik een overstap gemaakt naar verloskunde en daarin zeven jaar gewerkt als verloskundige en aansluitend acht jaar als senior docent aan de academie verloskunde in Maastricht. In 2007 ben ik enthousiast geraakt over PRI als therapievorm en heb besloten om daarin de opleiding tot PRI-therapeut te volgen. Naast een eigen praktijk coördineer ik momenteel het PRI-onderzoek.

Door het werk als psycholoog, verloskundige, en docent heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen bij uiteenlopende psychische problematiek, belangrijke levensprocessen en het beter benutten van ieders potentieel.

Trauma’s uit de jonge levensjaren werken vaak een leven lang door zonder dat we ons daar van bewust zijn. Ik heb gezien hoe krachtig de PRI-therapie kan zijn om daarvan los te komen en meer vrijheid in iemands leven te krijgen.

Je kan mij bereiken op: 0623179205
tjardavansliedregt@home.nl

Ik werk op de volgende dagen in het IMC: woensdagmiddag & donderdag.

Anniek Vleugel – Coach en PRI therapie

Mijn naam is Anniek Vleugel. Ik heb een HRM en managementachtergrond en ben in dit werk altijd bezig geweest met kracht, eigen regie en bevlogenheid. Deze thema’s horen echt bij mij, ik werk vanuit deze waarden. In 2010 kwam ik met de boeken van Ingeborg Bosch in aanraking, waarin voor mij alles qua hoe het zit met emoties op zijn plek viel. En het sloot heel erg aan bij mij en de waarden van waaruit ik wil werken.

Toen ik zelf ervaarde wat PRI mij bracht en besefte hoe vernieuwend, verhelderend en verlichtend dit kan zijn voor mensen heb ik besloten de opleiding tot PRI therapeut te doen en werk ik nu als coach en PRI therapeut i.o.

Graag help ik je op weg de instrumenten van PRI zelf te leren, aan de hand van een concrete hulpvraag die je hebt.

Je kunt mij bereiken op: 06 49 49 48 50
anniek@anniekvleugel.nl
www.anniekvleugel.nl
www.prionline.nl

Ik werk op vrijdag in het IMC. Andere dagen kunnen eventueel in overleg.

PRI therpeut Sophie ZeestratenSophie Zeestraten – PRI therapie

Mijn naam is Sophie Zeestraten en ik ben een van de PRI*-therapeuten gevestigd in het IMC. Ik studeerde rechten in Leiden en ging daarna aan de slag als advocaat. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar de overheid. Na het lezen van het PRI-boek De herontdekking van het ware zelf van Ingeborg Bosch in 2011 leek het alsof er een sleutel in mijn hart werd omgedraaid, opeens besefte ik waar het in het leven echt om gaat. Ik startte vrij snel daarna met een coach-opleiding en deed aansluitend de vierjarige PRI-opleiding. Ik ging aan de slag als coach en besloot mijn baan bij de overheid op te zeggen om vol voor mijn praktijk te kunnen gaan. Ik heb inmiddels een praktijk in Den Haag en in Amsterdam (in het IMC) waar ik dagelijks met PRI werk.

Wat mij nog altijd enorm aanspreekt is dat PRI zo praktisch en concreet is, heel erg gaat over het leven in het hier en nu (geen eindeloos gewroet in je verleden), en tegelijkertijd heel helpend is en een structurele oplossing biedt.

Ik werk op dinsdagen en woensdagen in het IMC en ben bereikbaar via 06 28 788 431 of via info@coachingbysophie.nl

Voor meer informatie zie mijn website www.coachingbysophie.nl of de algemene PRI website www.prionline.nl.

Benieuwd naar mijn persoonlijke PRI ervaring? Zie bijgaande link voor een interview met Patrick Kicken: https://m.youtube.com/watch?v=3496uXpiIpA

PRI*- Past Reality Integration

Carien Kits van Heijningen – PRI therapie

Past Reality Integration Basistherapeute aangesloten bij het Past Reality Integration Instituut.

Bij problemen als: onzekerheid over uiterlijk of prestaties, plotseling somber voelen, angst voelen voor dingen waarvan we met ons verstand weten dat het niet nodig zou hoeven zijn, snel geïrriteerd zijn, alleen voelen, onaantrekkelijk voelen, het idee hebben er voor niemand werkelijk toe te doen, te hard werken, te veel eten, roken, drinken, aan porno verslaafd zijn, bang zijn voor het ouder worden, moe zijn, etc.

Vergoeding via de aanvullende ziektekostenverzekering. Aangesloten bij de NVPA, beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten.

Je kunt mij bereiken op: 0642186280
carienkvh@gmail.com

Ik werk op maandagmiddag in het IMC.

Wouter Klijn – Coach en PRI Therapie

Ik kan je laten zien hoe je eigen baken kunt zijn

Na ruim 20 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven als projectmanager en business consultant, ben ik sinds een paar jaar werkzaam als PRI therapeut. Ik ben altijd al geïnteresseerd in de intrinsieke motivatie van mensen. Waarom doet iemand wat hij doet en waar wordt hij blij van.

Persoonlijk heeft PRI mij geholpen gedurende de periode dat ik in scheiding lag. Door de therapie kreeg ik inzicht in welke emoties in het hier & nu thuishoren en welke in het verleden en PRI heeft mij geholpen om een respectvolle scheiding en “after marriage” periode te hebben. Als PRI-therapeut kan ik jou laten zien wat jouw baken is en help ik je met het vinden van jouw koers.

De cliënten, die bij mijn komen hebben hele verschillende hulpvragen. Dit kan zijn “ik reageer vaak geïrriteerd op mijn kinderen”, “ik ben gescheiden en heb het gevoel dat niemand meer op me zit wachten” en ook “ik voel geen passie meer voor wat ik doe”

Ik heb een groot inlevingsvermogen, luister zonder oordeel, vind wederzijds vertrouwen zeer belangrijk en geef op een rustige en toch krachtige wijze sturing aan het bewustwordingsproces.

Dit ben ik https://vimeo.com/297930511

​Je kan me bereiken op: 06 – 53 26 70 70
info@wouterklijn.nl
www.wouterklijn.nl

​Op vrijdagen voer ik praktijk in het IMC

Bart Tromp – Coach en PRI Therapie

Mijn naam is Bart Tromp. Ik heb altijd gewerkt als fysiotherapeut en haptonoom. Als fysiotherapeut had ik te maken met de fysieke klachten van mensen. Als snel merkte ik dat ‘gedrag en luisteren naar het lichaam ‘ook een belangrijke rol spelen bij het ‘ervaren van fysieke klachten. Om hier meer inzicht in te krijgen heb ik opleiding Haptonomie gevolgd. Mijn kijk op ‘klachten’ en de betekenis daarvan werd al snel anders. Geest en lichaam zijn niet van elkaar te scheiden.

Tien jaar geleden heb ik zelf, als cliënt, een PRI-traject doorlopen. Ik was vaak boos en somber en had voortdurend het gevoel ‘uitgeput’te zijn. In dat jaar heb ik veel van mijzelf geleerd.  De boosheid, de somberheid, het moe zijn, het waren illusies. Het waren maar afweren. Afweren, vanuit het psychisch immuunsysteem ingezet, om mij te beschermen tegen iets waarvoor ik nu, als volwassene, niet meer beschermd hoef te worden.

Ik heb de boeken van Ingeborg Bosch gelezen en ben de PRI steeds meer in mijn persoonlijk leven en in mijn werk gaan integreren. PRI is zoveel voor mij gaan betekenen dat ik de opleiding tot PRI-therapeut ben gaan doen. Nu werk ik als PRI-therapeut i.o. en als coach.

PRI is een praktisch systeem, wat iedereen zelf kan leren, en wat je zelf uit je ’achterzak’ kan halen als het nodig is. Daar wil ik je graag bij helpen.
Je kan mij bereiken op 0652460191.

info@praktijkbarttromp.nl

www.praktijkbarttromp.nl

Ik werk op de woensdagen van de even weken in het IMC. Andere dagen eventueel in overleg.

Maak een Afspraak

Openingstijden IMC apotheek in augustus 2019. Ma, wo en vr 9:30 tot 15:30 uur. nb ma 11 en wo 13 augustus gesloten.