Telefonisch inloopspreekuur PRI therapie bij Pauline de Mare

Het Integraal Medisch Centrum helpt zorgverleners
06/04/2020
buikbrein-darmflora
Webinar 4: buikbrein & darmflora
15/04/2020
Het Integraal Medisch Centrum helpt zorgverleners
06/04/2020
buikbrein-darmflora
Webinar 4: buikbrein & darmflora
15/04/2020

Hoewel het fysieke inloopspreekuur voor PRI therapie momenteel helaas niet mogelijk is, kun je wel een afspraak inplannen voor een telefonisch spreekuur. Dit kan bij het dagelijks spreekuur tussen 16.00 en 17.00 uur bij Pauline de Mare. Op verzoek vertelt Pauline je dan meer over de PRI behandeling tijdens een ZOOM sessie. Je neemt contact op via 06 46 52 48 17 en pauline@pri-mare.nl.

Over Pauline de Mare:

Ik ben Pauline de Mare, een van de PRI therapeuten in het IMC. Ook heb ik een eigen praktijk, PRI-mare bewustzijnsontwikkeling en therapie in Zeist. Van oorsprong ben ik fysiotherapeut gespecialiseerd in oedeem/oncologie- en Stress gerelateerde klachten. Ik zag dagelijks hoeveel invloed stress en emoties hebben op het lichaam.

Door mijn interesse in de oorzaak van klachten en door de zoektocht op mijn eigen pad kwam ik in 2014 PRI tegen. Nadat ik zelf een PRI traject heb gevolgd kwam ik erachter dat, zonder dat ik me er van bewust was, me in mijn gedrag vaak liet leiden door emoties. Vaak zijn dit negatieve gedachten en gevoelens die berusten op overlevingsstrategieën (afweren) uit onze jeugd. Als kind hadden we ze nodig maar als volwassene zorgen ze voor problemen en lijden wij eronder.

Dit heldere model liet me inzien hoe mijn verleden mijn huidige leven ongewenst beïnvloedt. Daardoor kon ik het verleden loslaten en het heden gaan zien voor wat het werkelijk is. En dat bleek een stuk lichter en eigenlijk verrassend onbelast! En dit is hoe het bij ons allemaal werkt! Ik was hierover zo enthousiast dat ik dit graag wil doorgeven en de opleiding ben gestart. Sinds 2 jaar begeleid ik mensen in hun proces van bewustzijnsontwikkeling op weg naar een lichter leven.

Ben je geïnteresseerd?  Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan! Ik laat je graag zien hoe dit in zijn werk gaat. Bekijk mijn website voor meer informatie of bekijk de algemene PRI website.