Maak kennis met: Wiepke Kok

Long Covid klachten
Long Covid klachten
03/11/2021
Wat is cholesterol
Webinar 22: Wat is cholesterol
09/11/2021
Long Covid klachten
Long Covid klachten
03/11/2021
Wat is cholesterol
Webinar 22: Wat is cholesterol
09/11/2021

Mijn naam is Wiepke Kok, ik ben 4e jaars Osteopathie studente aan College Sutherland. Ik heb veel affiniteit voor holistisch leven en zo ook holistische therapieën, vandaar mijn studiekeuze natuurlijk. Daarnaast werk ik heel graag met mensen, want geef toe, we zijn best interessante wezens!

Tijdens mijn studie heb ik een certificaat integrale ontspanningsmassage behaald en, los van mijn directe familie en vriendenkring, heb ik dit wat links laten liggen. Nu ben ik eindelijk klaar om de buitenwereld in te stappen en voor mij is de mooiste manier om dat te doen op dit moment door massages aan te bieden.

Waar het tijdens mijn massages om gaat is ontspanning. Er zijn zoveel redenen om spanning te ervaren en dat is heel normaal. Maar als ik om me heen kijk zie ik mensen niet stoppen, niet stilstaan. En hoe moet je dit dan als lichaam, maar ook als compleet mens, gaan verwerken? Even aangeraakt worden, aandacht aan je lichaam geven. Dat wordt vaak vergeten.

Heb jij eigenlijk wel zo’n moment nodig of ben je simpelweg toe aan een massage? Bij mij ben je van harte welkom! Voor nu ben ik alle vrijdagen van de even weken aanwezig in het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam van 13:30 tot 18:00.

Voor een afspraak: Bel/app naar 0611400723, of mail naar wiepke.kok@outlook.com. Tarief: Mijn ontspanningsmassages duren 60 minuten en de kosten zijn €40,-.