PRI webinar: kinderen en opvoeding

PRI webinar: sociale fobie
18/01/2021
Webinar corona en vaccinatie
Webinar 15: over corona en vaccinatie
10/02/2021
PRI webinar: sociale fobie
18/01/2021
Webinar corona en vaccinatie
Webinar 15: over corona en vaccinatie
10/02/2021

Onlangs gaf Robert Muts een webinar over PRI. Dit deed hij samen met een aantal PRI therapeuten: Hester Boerma, Wouter Klijn en Pauline de Mare. Om dieper in te kunnen gaan op wat PRI is en hoe het je kan helpen, geven deze therapeuten de komende maanden een aantal verdiepende (en gratis!) webinars. Elke maand kun je een webinar uit deze reeks volgen. Hieronder vertellen we je over het thema en de inhoud van het laatste webinar in de reeks.

Kinderen en opvoeding

Dit webinar is speciaal voor alle bewuste ouders, die wel eens negatieve gevoelens ervaren bij hun kinderen en graag de trans-generationele keten willen doorbreken. Dat is heel goed mogelijk, want kinderen geven perfect werkmateriaal om te werken aan jouw eigen (onbewuste) patronen. Dat dit een win-win situatie is, blijkt als je in moeilijke tijden toch de verbinding kan blijven aangaan met je kind. Geïnteresseerd hoe dit werkt? Schrijf je in voor dit webinar en laat je informeren en inspireren.

Aanmelden?

Het webinar vindt plaats op woensdag 23 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden is gratis en doe je door te klikken op de button hieronder.

Meld je nu aan