PRI webinar: sociale fobie

PRI webinar: verslaving
18/01/2021
PRI webinar: kinderen en opvoeding
18/01/2021
PRI webinar: verslaving
18/01/2021
PRI webinar: kinderen en opvoeding
18/01/2021

Onlangs gaf Robert Muts een webinar over PRI. Dit deed hij samen met een aantal PRI therapeuten: Hester Boerma, Wouter Klijn en Pauline de Mare. Om dieper in te kunnen gaan op wat PRI is en hoe het je kan helpen, geven deze therapeuten de komende maanden een aantal verdiepende (en gratis!) webinars. Elke maand kun je een webinar uit deze reeks volgen. Hieronder vertellen we je over het thema en de inhoud van het 4de webinar.

Sociale fobie

Mensen die last hebben van een sociale fobie zijn bang voor het oordeel van de ander. Dit kan optreden bij het geven van een presentatie, maar ook bij een bezoekje aan een goede vriend. Er is dan sprake van grote angst en die kan gepaard gaan met bijvoorbeeld trilangst, zweetangst, bloosangst, praatangst of isolement. Doorbreek de schaamte en leer in dit webinar wat de oorsprong is van deze angst en wat je er duurzaam aan zou kunnen doen. En geen zorgen, de deelname kan ook anoniem.

Aanmelden?

Het webinar vindt plaats op woensdag 28 april van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden is gratis en doe je door te klikken op de button hieronder.

Meld je nu aan