PRI webinar: verslaving

PRI webinar: SOLK
18/01/2021
PRI webinar: sociale fobie
18/01/2021
PRI webinar: SOLK
18/01/2021
PRI webinar: sociale fobie
18/01/2021

Onlangs gaf Robert Muts een webinar over PRI. Dit deed hij samen met een aantal PRI therapeuten: Hester Boerma, Wouter Klijn en Pauline de Mare. Om dieper in te kunnen gaan op wat PRI is en hoe het je kan helpen, geven deze therapeuten de komende maanden een aantal verdiepende (en gratis!) webinars. Elke maand kun je een webinar uit deze reeks volgen. Hieronder vertellen we je over het thema en de inhoud van het 3de webinar.

Verslaving

Bij verslavingen denken we vaak aan beladen zaken als drank, drugs, seks en de grote problemen die daarmee gepaard gaan. Zoals geldproblemen en een slechte gezondheid. Maar ook kleine gewoontes en soms ogenschijnlijk positieve dingen zoals koffie drinken, sporten, telefoongebruik, muziek luisteren en mediteren kunnen een vorm van verslaving zijn.

Hoe weet je of je ergens aan verslaafd bent? Probeer eens een weekje te stoppen en kijk hoe je je voelt. Voelt dat niet fijn, dan heb je grote kans dat je met deze gewoontes (verslaving) een gevoel onderdrukt die te maken heeft met een gebeurtenis uit het verleden. Tijdens dit webinar krijg je inzicht waarom we deze nare gevoelens willen onderdrukken en leer je waarom dit echt niet meer nodig is.

Aanmelden?

Het webinar vindt plaats op donderdag 25 maart van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden is gratis en doe je door te klikken op de button hieronder.

Meld je nu aan