PRI webinar: SOLK

Wat is PRI
PRI webinar: voeding en emotionele honger
15/01/2021
PRI webinar: verslaving
18/01/2021
Wat is PRI
PRI webinar: voeding en emotionele honger
15/01/2021
PRI webinar: verslaving
18/01/2021

Onlangs gaf Robert Muts een webinar over PRI. Dit deed hij samen met een aantal PRI therapeuten: Hester Boerma, Wouter Klijn en Pauline de Mare. Om dieper in te kunnen gaan op wat PRI is en hoe het je kan helpen, geven deze therapeuten de komende maanden een aantal verdiepende (en gratis!) webinars. Elke maand kun je een webinar uit deze reeks volgen. Hieronder vertellen we je over het thema en de inhoud van het 2de webinar.

Herstel met gevoel

Leer er maar mee leven! Voor veel mensen met SOLK (somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten) is dit de dagelijkse praktijk. Bij SOLK kun je denken aan: chronische pijnklachten, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, prikkelbare darm, oorsuizen of hoofdpijn. Mensen met SOLK gaan vaak twijfelen aan zichzelf en hebben vaak te maken met dagelijks onbegrip, oordelen of onwetendheid. In dit webinar bieden we je een vernieuwend perspectief op SOLK. We laten je zien dat je niet ziek of stuk bent, maar meer in de knoop geraakt door een combinatie van factoren, waardoor jouw klacht is ontstaan. Het is mogelijk om hier invloed op te hebben en je lijdenslast te verminderen.

Aanmelden?

Het webinar vindt plaats op woensdag 24 februari van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden is gratis en doe je door te klikken op de button hieronder.

Meld je nu aan