PRI webinar: voeding en emotionele honger

Water en gezondheid
Webinar 14: Water, ons goedkoopste medicijn
12/01/2021
PRI webinar: SOLK
18/01/2021
Water en gezondheid
Webinar 14: Water, ons goedkoopste medicijn
12/01/2021
PRI webinar: SOLK
18/01/2021
Wat is PRI

Onlangs gaf Robert Muts een webinar over PRI. Dit deed hij samen met een aantal PRI therapeuten: Hester Boerma, Wouter Klijn en Pauline de Mare. Om dieper in te kunnen gaan op wat PRI is en hoe het je kan helpen, geven deze therapeuten de komende maanden een aantal verdiepende (en gratis!) webinars. Op donderdag 21 januari vindt het eerste webinar in deze reeks plaats. Hieronder vertellen we je over het thema en de inhoud van dit webinar.

Thema: voeding en emotionele honger

Wist je dat er 6 vormen van honger bestaan? 1 van deze 6 hongergevoelens wordt veroorzaakt door emotionele honger en daar gaat dit webinar over. Het is namelijk een hele sterke motivator om ongezond en te veel te eten, ondanks goede voornemens om dit keer echt gezond te eten. We gaan dingen eten waarvan we weten dat het ons niet echt voedt en meestal voelen we ons achteraf vaak nog ellendiger. In dit webinar staan we stil bij deze vorm van honger, waar het zijn oorsprong heeft en hoe je ermee om kan gaan.

Aanmelden?

Het webinar vindt plaats op donderdag 21 januari van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden is gratis en doe je door te klikken op de button hieronder.

Meld je nu aan