Arbodienst certificaat amsterdamVanaf 1 november 2017 zal de arbodienst Verzuimteam.nl werkzaam zijn vanuit het Integraal medisch centrum. Doordat de arbodienst en behandelend therapeuten nauw samenwerken kan snel en doeltreffend gewerkt worden aan herstel.
Wie is Verzuimteam.nl verder en waar staan ze voor?

Gecertificeerde arbodienst – Verzuimteam.nl
Verzuimteam.nl is een gecertificeerde arbodienst die korte lijnen hanteert, maatwerk levert, toezicht houdt op de wettelijke verplichtingen en werkgevers totaal ontzorgt als dat gewenst is. Na registratie bij Verzuimteam.nl en het downloaden van het gratis basiscontract, voldoen werkgevers aan hun wettelijke verplichtingen.

Gratis arbodienst
Verzuimteam.nl rekent geen abonnementskosten. Aansluiting is gratis, net als alle ziek- en betermeldingen. Is er alleen sprake van kortdurend verzuim, dan kost Verzuimteam.nl dus helemaal niets. Pas bij langdurig verzuim -zes weken of langer- en als er na goedkeuring een professional wordt ingeschakeld, dan wordt betaald voor de afgenomen diensten.

Certificering
Verzuimteam.nl is gecertificeerd. Daarmee is de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd. Verzuimteam.nl voldoet aan alle kwaliteits-  én wettelijke eisen. Zij zijn daarmee één van de eerste arbodiensten die gecertificeerd is conform de nieuwe en nog strengere NEN-EN-ISO 9001 norm. Zij werken alleen met big-geregistreerde bedrijfsartsen en gecertificeerde kerndeskundigen.

Klantenbestand
Inmiddels hebben bijna 1.000 kleine en grotere bedrijven in diverse branches gekozen voor Verzuimteam.nl. Zo werken zij voor een thuiszorgorganisatie met 800 medewerkers, een professionele voetbalclub, een tuincentrum en een tentenbouwbedrijf. Echter ook voor de schoonheidsspecialiste met drie dames en een fietsvakhandel met 10 jongens. Zij leveren maatwerk; of u nu zelf de regie wilt voeren of volledig wilt worden ontzorgt, zij werken graag voor u!

 

verzuimdienst.nl amsterdam IMC