Huur praktijkruimte Amsterdam IMC

Het Integraal Medisch Centrum bezit 29 praktijkruimtes in verschillende grootte en flexibiliteit. U kunt voor (ver)huur praktijkruimte(s) terecht bij het IMC omdat enkele van deze praktijkruimtes nog beschikbaar zijn.

Het IMC is een gezondheidscentrum is opgericht in 1989. De bedoeling is om met verschillende therapeuten, artsen en onderzoekers samen te werken en een professioneel aanbod van integrale geneeskunde aan te bieden. Onze toekomstvisie is dan ook om het symbool van de integrale aanpak van natuurlijke gezondheidszorg, preventie en leefstijl te zijn. We bieden onze patiënten en cliënten alles aan onder één dak zodat iedereen zich vertrouwd voelt en op een zo snel mogelijke manier geholpen worden bij hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven.

Huur praktijkruimte

De 29 praktijkruimtes variëren van 12 m2, naar 20 m2 tot 30 m2 en worden verhuurd per dag(deel). De prijzen variëren van € 28,- tot € 52,- per dagdeel, afhankelijk van de grootte en de faciliteiten. Voor starters kunnen wij in overleg een startersregeling bieden. Vraag naar onze voorwaarden. 

Faciliteiten

Het IMC biedt verschillende faciliteiten, zoals telefoon, agendabeheer, patiënten- en financiële administratie. Daarnaast biedt ons samenwerkingsverband direct en indirect overleg over patiënten, inloopspreekuur, workshops, lezingen, etc.

De ruimtes zijn standaard ingericht met bureau en behandelbank. Persoonlijke aankleding van de ruimte is in overleg altijd mogelijk. Voor starters bieden wij aantrekkelijke instap-mogelijkheden.

Het Integraal Medisch Centrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto of fiets. Zie routebeschrijvingBij het huren van een ruimte kunt u tevens gebruik maken van de wachtruimte op de begane grond, de lunchroom en de keuken annex onze grote therapeuten-overleg-ruimte. Rondom het pand en in de buurt zijn goedkope parkeerplaatsen. Schoonmaak, onderhoud en vervanging van meubilair is in de huur inbegrepen.

Workshops

Naast behandelruimten hebben wij ook ruimten voor het geven van workshops voor grote en kleine groepen en cursusruimten.

Het IMC is een ontmoetingsplaats waar therapeuten, artsen, coaches, trainers en bezoekers in een sfeervolle omgeving met elkaar werken en leven.

We bieden volop mogelijkheden in ons lichte, ruime en rustige centrum in Amsterdam. Informeer hiernaar of neem contact op voor een bezichtiging, alles is bespreekbaar.

Contact
Indien je meer informatie of een bezichtiging wilt kunt je contact opnemen met Esther Heide via mail e.heide@imc-amsterdam.nl of op 06 16062311.

 

Verhuur les- en vergaderruimten

De goed geoutilleerde les -en vergaderruimtes zijn gesitueerd in het Integraal Medisch Centrum (IMC) aan de Contactweg 145 te Sloterdijk (Amsterdam). Een toplocatie die optimaal bereikbaar is met zowel openbaar vervoer als met de auto en beschikt over een eigen parkeerterrein. Het IMC beschikt over meerder ruimtes van diverse afmetingen, geschikt voor grote en kleine gezelschappen.

Om u een geschikte ruimte te kunnen aanbieden zijn de ruimtes voorzien van de volgende faciliteiten:

  • WIFI
  • Beamer
  • Digibord (touchscreen)
  • Whitebord
  • Behandel / massagebanken

In het IMC is het lunch café Dr. Friends gevestigd. Zij kunnen desgewenst de catering (koffie, thee, ontbijt, lunch ed. ) voor u verzorgen.

U kunt, mits voldoende plek, uw auto eventueel kwijt op het parkeerterrein van het IMC.
(betaling a € 7,- per keer, ongeacht de duur van het parkeren) Parkeren aan de openbare weg is mogelijk binnen loopafstand van het pand (€ 7,- per dag).
Met het openbaar vervoer is het IMC makkelijk en goed bereikbaar; metrostation Isolatorweg ligt op loopafstand. Kijk hier voor meer informatie over de routeomschrijving per auto of OV.

Les -en/of vergaderruimtes verhuren AmsterdamUiteraard is het mogelijk direct voor de ingang van het IMC uw eventuele lesmaterialen te laden en te lossen.
De les/vergaderruimtes bevinden zich op de 3e en 4e etage van het pand. Er is een lift aanwezig.

Indien je meer informatie of een bezichtiging wilt kunt je contact opnemen met Esther Heide via e.heide@imc-amsterdam.nl of per telefoon op 06-16062311.

De algemene voorwaarden voor de verhuur van les -en/of vergaderruimtes leest u hier.