Davina op ’t Land – Creatief therapeut

Mijn naam is Davina op ’t Land. Binnen het IMC geef ik creatieve therapie en workshops.
Met name achter het gedrag van mensen vind je enorm veel informatie over wat er leeft qua emotie, gevoelens, gedachten en (oude) verwerkingsprocessen. Door vervolgens in gesprek te gaan en creativiteit in te zetten kom ik achter de onderliggende emoties en gedachtegang waardoor gedrag word gevoed alsook getriggerd door veranderende omstandigheden.
Gespecialiseerd in het begeleiden naar bewustwording van veranderprocessen laat ik zien dat met veranderingen in het leven tegelijkertijd een persoonlijk groeiproces gaande is. Iets binnen de omstandigheid/verandering waar je in zit triggert je diepste gevoelens, ingesleten patronen, blokkades en emoties die naar boven willen komen. Zodanig dat je het gevoel hebt dat je lichamelijk of mentaal geblokkeerd raakt. Het laat jou zien dat onderliggend e.e.a. nog steeds invloed op je heeft, onbewust of bewust. Ik leer jou hoe je o.a. innerlijke weerstand, vastzittende patronen van jezelf kan losmaken en je eigen kracht en kwaliteiten inzet. Vervolgens hoe deze om te zetten naar een onderdeel van jouw groei zodat er beweging op gang komt en openingen naar mogelijkheden ontstaan.
Mijn begeleiding bestaat uit 4 fasen:

1 (V)erkenning

2 Verdieping

3 Acceptatie

4 Toepassen en je weg vervolgen

Het inzetten van schilderen of tekenen bied ondersteuning door in beeld te brengen wat er in jou omgaat. Hierdoor zal je ervaren dat schilderen of tekenen een fijne manier is om dichter bij jezelf te komen. Kleuren en vormen geven een direct beeld over jouw persoonlijkheid, emoties, verwerkingsprocessen, patronen, innerlijke weerstand en kracht.  Daar waar jij vastloopt breng ik, maar vooral jijzelf, beweging op gang. Niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel.

Workshops

De creatieve workshops hebben een wisselend thema of een specifieke techniek zoals schilderen met bijenwas. We werken vanuit thema’s zoals seizoenen, loslaten, dromenvanger, nieuwe doelen, gevoel, jouw rode draad, thema natuur, intuïtief schilderen, je innerlijk kind.

Wanneer je meer informatie wenst of een afspraak wil maken ben ik bereikbaar via:
T 06 29 171 171
E davina@creatiefbewust.nl

www.creatiefbewust.nl