Ik ben Chernique Straathof en werkzaam als prikkelbare darm coach (bij PDS coaching) en diëtist. Daarnaast werk ik ook als (personal) trainer en leefstijlcoach. Mensen omschrijven mij als enthousiast, energiek, vriendelijk, betrokken en zelfstandig.

Mijn affiniteit met gezonde voeding, sport en leefstijl begon al op jonge leeftijd en altijd hebben deze onderwerpen centraal in mijn leven gestaan. Met veel plezier deel ik nu mijn kennis en vaardigheden om mensen te motiveren, stimuleren en begeleiden.

Helaas weet ik uit persoonlijke ervaring hoe vervelend het is om je hele leven al darmklachten te hebben. Bij mij begon het al bij mijn geboorte, ik was een baby met veel buikkrampen en altijd een moeilijke eter geweest. Daar bovenop heb ik in mijn puberteit geworsteld met Anorexia Nervosa, een eetstoornis dat een heel negatieve invloed heeft gehad op mijn spijsvertering en darmen. Doordat ik deze periode in mijn leven heb overwonnen, weet ik uit persoonlijke ervaring dat leefstijlverandering heel persoonlijk is en vraagt om begrip en de juiste begeleiding. Ik vind het ontzettend belangrijk om samen met iemand te kijken naar wat zijn/haar huidige eet- en leefgewoonten zijn om hier aansluitend een passend advies op te maken.


Als je met je PDS wilt leren leven en er achter wilt komen hoe je blijvend van je darmklachten afkomt, heb je meer nodig dan een standaarddieet of -methode.
Als PDS-coach werk ik met het programma ‘je darmen de baas’, een complete aanpak waarin je er zelf achter komt hoe je een gelukkig leven zonder darmklachten kunt hebben op een manier die bij jou past. Tijdens ons kennismakingsgesprek maken we samen een stappenplan om we samen achter de beste oplossing voor jou te komen. 

Het 12-weekse traject is gebaseerd op de BETER-methode en is zo effectief, omdat het bestaat uit alle vijf de elementen die je nodig zult hebben voor je ontdekkingsreis. Niet alleen voeding, maar ook bewustwording, trainen, energie en rusten staan centraal.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, waar ik vijfjaarlijks aan bepaalde kwaliteitsnormen dien te voldoen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Wil je graag van je maag- en/of darmklachten af? Maak dan snel een afspraak! Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kan op locatie, telefonisch of via Skype.

Website: www.pdscoaching.nl
Tel: 06 83 25 94 00
Mail: chernique@pdscoaching.nl