Meso Voedings Coaches

Claudine van Monsjou – Meso Voedings Coach

Als mesovoedingscoach begeleid en adviseer ik mensen in hun zoektocht naar het unieke voedings-, leef- en beweegpatroon dat hen helpt om weer in balans te komen of te blijven. Ieder mens is anders, denk aan DNA, omstandigheden tijdens geboorte, lichaamsbouw,  groei, (op)voeding, gedachten, gevoelens, etc. We onderzoeken dus welke unieke combinatie van voeding en andere factoren het zelfherstellende vermogen ondersteunen of weer in balans brengen, zodat je vervolgens (weer) zelf zowel fysiek, emotioneel als mentaal in balans kunt blijven.

Mijn werk, als sport- massagetherapeut, heeft mij geleerd dat lichaam en geest door de wederzijdse beïnvloeding niet los van elkaar kunnen worden gezien en dus ook niet los van elkaar kunnen worden behandeld. Door mijn jarenlange werk als tourmanager in het buitenland kwam ik ook regelmatig in aanraking met vaak duizenden jaren oude traditionele voedings- en geneeswijzen die terplaatse onontbeerlijk blijken te zijn bij het welbevinden en/of de genezing van ziekten. De combinatie van deze inzichten leidden tot het volgen van de complementaire geneeskundige studie mesologie en het vestigen als mesovoedingscoach.

Boekingen voor een mesovoedingsconsult of sport – of massagetherapie in het oosten van het land kunt u ook doen via mijn website: www.freespirits.nl

Annemiek van den Bulck – Meso-Voedings-Coach

Als mens ben je uniek en heb je daarom voeding nodig die specifiek geschikt is voor jou. Als Meso-Voedings-Coach kan ik je helpen met een voedingspatroon dat aansluit op jouw unieke bouw, vertering, je doen en laten. Kortom een voedingsschema dat past bij jouw constitutie en manier van leven.

Als Meso-Voedings-Coach integreer ik oosterse en reguliere westerse kennis met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde. Passende voeding, gebaseerd op verschillende benodigde natuurlijke bouwstoffen, kan je helpen je gezondheid in balans te houden en je te ondersteunen, en kan eventuele klachten voorkomen of verhelpen.

Als orthomoleculaire therapeut kijk ik ook specifiek naar de werking van onze genen. Worden die ontregeld door stress, chemische stoffen en bepaalde voeding of juist verbeterd door factoren, zoals voeding, emoties, en beweging? Het is mijn doel om cliënten te helpen met praktische, haalbare adviezen om te genieten van een gezond leven en eventuele klachten te voorkomen of te verhelpen.

Door mijn voormalige baan als P&O-adviseur en loopbaanbegeleider heb ik veel ervaring in het geven van adviezen en het samen zoeken naar passende oplossingen.

Maak een Afspraak