Meso-voedings-coach IMCClaudine van Monsjou – Meso Voedings Coach

Als mesovoedingscoach begeleid en adviseer ik mensen in hun zoektocht naar het unieke voedings-, leef- en beweegpatroon dat hen helpt om weer in balans te komen of te blijven. Ieder mens is anders, denk aan DNA, omstandigheden tijdens geboorte, lichaamsbouw,  groei, (op)voeding, gedachten, gevoelens, etc. We onderzoeken dus welke unieke combinatie van voeding en andere factoren het zelfherstellende vermogen ondersteunen of weer in balans brengen, zodat je vervolgens (weer) zelf zowel fysiek, emotioneel als mentaal in balans kunt blijven.

Mijn werk, als sport- massagetherapeut, heeft mij geleerd dat lichaam en geest door de wederzijdse beïnvloeding niet los van elkaar kunnen worden gezien en dus ook niet los van elkaar kunnen worden behandeld. Door mijn jarenlange werk als tourmanager in het buitenland kwam ik ook regelmatig in aanraking met vaak duizenden jaren oude traditionele voedings- en geneeswijzen die terplaatse onontbeerlijk blijken te zijn bij het welbevinden en/of de genezing van ziekten. De combinatie van deze inzichten leidden tot het volgen van de complementaire geneeskundige studie mesologie en het vestigen als mesovoedingscoach.

Boekingen voor een mesovoedingsconsult of sport – of massagetherapie in het oosten van het land kunt u ook doen via mijn website: www.freespirits.nl