Mijn naam is Juliette Bonarius en ik bied in het IMC individuele coaching en coaching voor stellen aan. Ik doe dat vanuit Zijnsoriëntatie. Naast de coaching in het IMC heb ik een praktijk in de Jordaan, waar ik naast coaching ook meditatielessen en cursussen geef zoals de cursus Gezonde Zelfliefde. Ik maak onderdeel uit van het coachnetwerk van De Baak en assisteer regelmatig aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Ik ben als geregistreerd lid aangesloten bij de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.

 

 

 

 

Zijnsoriëntatie

Zijnsoriëntatie is een integraal en westers Levenskunstpad, dat spiritualiteit verbindt met elementen van de westerse psychologie en psychotherapie. Zijnsoriëntatie is speciaal vormgegeven voor de westerse mens, die het druk heeft, gestresst is en ambities heeft. Zijnsoriëntatie is een bewustzijnspad geworteld in Zijn als het begin- en het eindpunt. Het is diep beïnvloed en geïnspireerd door het Tibetaans Boeddhisme.

 

Zijnsoriëntatie is voor mij persoonlijk de meest vervullende manier om in het leven te staan. Mijn leven is er dieper, betekenisvoller en mooier door geworden en ook steviger en doelbewuster. Op de website www.eengelukkigmens.nl kun je meer lezen over mij en Zijnsoriëntatie.

 

 Aanbod: Zijnsgeoriënteerde coaching en coaching voor stellen

Zijnsgeoriënteerde coaching

 In een Zijnsgeoriënteerde coachingsessie kijk je vanuit Zijn naar je issues en problemen. Er blijkt dan verrassenderwijs heel veel ruimte, vrijheid en helderheid te ontstaan. In het dagelijks leven ga je deze inzichten vormgeven en integreren.

De manier waarop wij normaal gesproken onszelf en de wereld zien, met onze dagelijkse (onbewuste) geconditioneerde blik, houdt probleemsituaties juist in stand en verandering tegen. Zijnsgeoriënteerde coaching is ook een persoonlijke ontdekkingsreis naar wie jij op een dieper niveau bent, naar jouw waarachtige kwaliteiten en de vorm daarvan in jouw leven.

Wanneer is Zijnsgeoriënteerde coaching passend?

 Als je het verlangen hebt om (veel) meer uit je leven te halen en gewoonweg gelukkiger te zijn, behoefte hebt aan meer verbinding met jezelf of met anderen,

  • Als je in een persoonlijke crisis zit, privé- of werkgerelateerd,
  • Als je herstellende bent of aan het re-integreren na een burn-out of een anderzins moeilijke periode in je leven.

Hoe werk ik?

Ik werk met gesprekken, eenvoudige meditatie, visualisatie en oefeningen. Een sessie duurt 75 minuten.

Zijnsgeoriënteerde coaching voor stellen

Verbinding is gegeven, het is wie we zijn. Wij zijn verbonden met alles en iedereen ook al proberen we dat soms te ontkennen of te vermijden, want verbinding kan pijnlijk of ongemakkelijk zijn. In een partnerrelatie komt dit allemaal bij elkaar, de vreugde en de liefde van de verbinding en het ongemak, de stress en de hartepijn.

In Zijnsgeoriënteerde coaching voor stellen ontmoet je de ander in de vrije en geïnspireerde ruimte van Zijn. Je ziet je partner los van jouw behoeftes, die je normaal gesproken (altijd onbewust) op de ander projecteert. Het is waardig om elkaar op deze wijze te ontmoeten en het kan heel verrassend en bijzonder zijn. Tegelijkertijd kun je vanuit deze vrije houding aangeven wat echt belangrijk is voor je en gaan we kijken hoe jullie dat in de relatie vorm kunnen gaan geven. Mochten jullie dat willen dan kan ik je ook begeleiden om waardig uit elkaar te gaan.

 

‘In verbinding vanuit eigenheid’ is een prachtig en waardig uitgangspunt voor iedere relatie en dat is van waaruit ik vertrek. De werkvormen bestaan uit een gesprek, eenvoudige meditatie en eventueel visualisatie en een sessie duurt 90 minuten.

Wanneer is Zijnsgeoriënteerde coaching voor stellen passend?

  •  als jullie behoefte hebben aan verdieping in- en meer helderheid in de relatie,
  • als jullie relatie issues willen bekijken,
  • als jullie waardig uit elkaar willen gaan of dit wil onderzoeken.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je kennismaken, maak dan een afspraak via de balie van het IMC of ga naar mijn website www.eengelukkigmens.nl.

Tarieven coaching voor stellen www.eengelukkigmens.nl

Tarieven individuele coaching www.eengelukkigmens.nl

 

Juliette Bonarius is als geregistreerd lid aangesloten bij de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie en geautoriseerd Leraar Gezonde Zelfliefde.