Waar kunnen we u mee helpen?

Ziektes en aandoeningen

Klantervaringen

 • Marcel Windig / Diemen, mei 2024

  Een alternatieve benadering van lichamelijke klachten, daar had ik nog nooit van gehoord. Tot dat een tip uit mijn vriendenkring  mij bracht bij het Integraal Medisch Centrum. Die suggestie kwam als geroepen want ik had al van alles geprobeerd. Maar geen specialist kon de oorzaak vinden.

  Als stukadoor doe ik dagelijks zeer zwaar werk, en zo ontwikkelde ik pijnlijke lage rugklachten. Ik kon geen materiaal meer optillen, en elke opstart in de ochtend was moeizaam.

  Ik kan het echt iedereen aanraden om voor dit soort klachten het IMC te bezoeken. Na slechts enkele keren kon ik weer als vanouds aan de slag. Voor een beter begrip over mijn klacht heb ik ook de webinars op deze website bekeken. Echt top.

  Marcel Windig / Diemen, mei 2024
 • Derek ter Haar / Amsterdam, mei 2024

  Ik had al meer dan een jaar chronisch last van ondragelijke hoofdpijn. Zo zeer zelfs dat ik gestopt was met mijn werk als meubelmaker.

  Na meerdere specialisten zonder succes te hebben geconsulteerd, kwam ik via via terecht bij het Integraal Medisch Centrum.

  Mijn eerste afspraak resulteerde al in een positief resultaat. Dankzij de therapie heb ik mijn geliefde werk en eigen zaak weer kunnen oppakken.

  Derek ter Haar / Amsterdam, mei 2024
 • Frans Koolen / Haarlem, mei 2024

  Ik had geen enkel twijfel ten opzichte van het nut van complementaire geneeswijze. De andere kijk en benadering van het Integraal Medisch Centrum spraken mij gelijk aan.

  Ik had erg last van regelmatig terugkerende blaasontsteking. Een bekende zette mij op het spoor van het centrum.

  Na behandeling verbeterde mijn situatie spoedig. Ik kan het IMC aan iedereen aanraden.

  Zelf ga ik er nog periodiek heen voor algehele controle. Ook in die zin is een preventief bezoek zeker aan te bevelen.

  Frans Koolen / Haarlem, mei 2024

Het laatste nieuws

14/03/2024

Webinar 43: De longen, levensadem en verademing

De longen, geneeskundig een beetje verlegen organen, weinig blijvende oplossingen. Wat zijn en wat doen de longen? Hoe zijn ze ontstaan en waar hebben ze mee te maken? Hoe hou je de longen in gezonde conditie? Oftewel: hoe zorgen we er voor dat onze levensadem een verandering is en blijft?
11/10/2023

Webinar 41 Hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten vormen nog altijd een van de grote groepen aandoeningen, vaak omgeven door angst en onwetendheid. Wat is en wat doet het hart? Wat zijn de bedreigingen? Hoe zorg je goed voor je eigen hart? Wat is wel en wat is niet verstandig? Hoe kan dit orgaan een leven lang mee? Oftewel: hoe zorgen we dat we lief zijn voor ons hart.
13/09/2023

Webinar 40 Menopauze: Natuurlijke overgang

Er komt een moment wanneer iedereen in een overgang belandt. Echter komt deze overgang bij vrouwen beduidend meer plotseling en heftiger dan bij mannen. De overgang is op zich een natuurverschijnsel, bij zoogdieren en bij mensen. Wat is het? Wat gebeurt er? Wat is normaal binnen de overgang en wat niet? Wanneer komen er problemen? Wat kun je zelf doen tegen deze problemen? Allemaal vragen gerelateerd aan het hoofdonderwerp Menopauze worden in dit webinar behandeld.