Wat kan de Meso-Voedings-Coach?
De Meso-Voedings-Coach kan je helpen met een voedingspatroon dat aansluit op jouw unieke bouw, vertering, je doen en laten en dat past bij jouw manier van leven. Als voedingsdeskundige integreert de Meso-Voedings-Coach oosterse en reguliere westerse kennis met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde.

“Ik wil gezond eten, maar wat is gezond voor MIJ?”
Tegenwoordig wordt er zoveel gesproken en geschreven over gezond eten en leven dat mensen niet meer weten waar ze moeten beginnen. Ieder mens is uniek, heeft een eigen karakter, eigen bouw en eigen stofwisseling. In de Oosterse geneeskunde, wordt dit een constitutie genoemd. Elke constitutie heeft zijn eigen behoeftes op het gebied van voeding en beweging.

“Laat voedsel je medicijn zijn en medicijn je voeding”  (Hippocrates)

Eten volgens je constitutie kan je helpen je gezondheid in balans te houden of je ondersteunen als je last hebt van bepaalde klachten. Bijvoorbeeld hoofdpijn, diarree, obstipatie, winderigheid, acné … Of je wilt graag iets met voeding doen bij klachten waarvoor je al onder behandeling bent bij een arts, mesoloog of osteopaat. Denk daarbij aan (beginnende) diabetes, hoge bloeddruk, of ontstekingsziekten als artritis. Of heb je bijv. een lactose-intolerantie en weet je niet goed hoe je hier in de praktijk mee moet omgaan?

De Meso-Voedings-Coach kan je hierbij helpen: een voedingspatroon dat bij jouw constitutie past en helpt je gezondheid in stand te houden of te ondersteunen. Dankzij uitgebreide reguliere en complementaire medische kennis kunnen wij verwijzen naar een huisarts of mesoloog als we vermoeden dat er meer nodig is dan alleen een aanpassing in de voeding.

De Meso-Voedings-Coach werkt op basis van een aantal pijlers: westerse voedingsleer, fysiologie, orthomoleculaire voeding, de Oosterse voedingsleer en de invloed van voedsel op je  gesteldheid.

Lees meer….

Annemiek en Susanne zijn onze Meso-Voedings-Coaches en stellen zich aan u voor:

Annemiek van den Bulck – Meso-Voedings-Coach

Als mens ben je uniek en heb je daarom voeding nodig die specifiek geschikt is voor jou. Als Meso-Voedings-Coach kan ik je helpen met een voedingspatroon dat aansluit op jouw unieke bouw, vertering, je doen en laten. Kortom een voedingsschema dat past bij jouw constitutie en manier van leven.

Als Meso-Voedings-Coach integreer ik oosterse en reguliere westerse kennis met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde. Passende voeding, gebaseerd op verschillende benodigde natuurlijke bouwstoffen, kan je helpen je gezondheid in balans te houden en je te ondersteunen, en kan eventuele klachten voorkomen of verhelpen.

Als orthomoleculaire therapeut kijk ik ook specifiek naar de werking van onze genen. Worden die ontregeld door stress, chemische stoffen en bepaalde voeding of juist verbeterd door factoren, zoals voeding, emoties, en beweging? Het is mijn doel om cliënten te helpen met praktische, haalbare adviezen om te genieten van een gezond leven en eventuele klachten te voorkomen of te verhelpen.

Door mijn voormalige baan als P&O-adviseur en loopbaanbegeleider heb ik veel ervaring in het geven van adviezen en het samen zoeken naar passende oplossingen.

Cheyenne van Eikeren – Meso-Voedings-Coach

Alles draait om balans, wanneer het lichaam in balans is, bent u vrij van klachten en ongemakken.
Ieder lichaam heeft zijn eigen manier om in balans te blijven. Wanneer de balans verstoord raakt door bijvoorbeeld de verkeerde voeding (brandstof), niet voldoende beweging of rust, of de verkeerde omgeving, kunnen er klachten ontstaan.
Klachten zijn signalen van het lichaam, waardoor de balans verstoort raakt.

De Meso-Voedings-Coach kan u helpen met een voedings, en beweegpatroon dat aansluit op uw unieke bouw, vertering, en dat past bij uw manier van leven.

Als voedingsdeskundige bekijkt de Meso-Voedings-Coach uw persoonlijke situatie vanuit meerdere invalshoeken en is de behandeling gebaseerd op de volgende pijlers:
• Westerse, Oosterse, en Orthomoleculaire geneeskunde
• Biochemie, Anatomie en Fysiologie
• Lichamelijke en geestelijke gesteldheid (Psyche en emoties)
• Beweging

Als meso-voedings-coach wil ik samen met u opzoek naar de juiste balans voor uw lichaam, zodat u weer in uw optimale evenwicht komt. Na het consult krijgt u persoonlijke adviezen waar u direct mee aan de slag kunt.  Daarnaast kent de weg naar balans meerdere wegen.

U kunt ook bij mij terecht wanneer u toe bent aan een massage. Massages helpen fysiek en mentaal te ontspannen. Tijdens de massage maak ik gebruik van de volgende technieken: klassieke massage, ontspanningsmassage, drukpunt massage, reflexologie, fascia massage, lymfe-drainage, en Shiatsu.

Voor vragen, opmerkingen, of het maken van een afspraak kunt u mij direct bellen op: 06 488 57 002
Of u kunt een afspraak maken via het IMC.