Test-Pagina PDS

 

Heb ik PDS?

 

    ROME-IV-CRITERIA   

Test PDS-Vereniging

       

     ⇓

Test PDS

Test Integraal Medisch Centrum

     ⇓

 

Voorlichting

Algemene voorlichting PDS.

 

Voeding

Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten.

 

Webinar

Drie speciale Webinars over PDS

 

Consult – Intake

Intake op vaste dag per maand

 

Mesologie

Osteopathie

Meso-Voedings-Coach

Psychotherapie

Onderzoek naar de functie van organen & voeding Onderzoek naar de beweeglijkheid van organen. Onderzoek naar je voedingspatroon en verandering. Onderzoek naar je gewoontes, verslavingen, gedrag, enz.

 

 

Het Expertise-Team-PDS is speciaal extra opgeleid in de behandeling en begeleiding van patiënten met het Prikkelbaar Darm Syndroom, zowel in theoretische kennis, als in praktische vaardigheden. In de eerste screening wordt onderzocht waar de stoornissen zich bevinden, die tot het Prikkelbaar Darm Syndroom hebben geleid. In fasen wordt je begeleidt in het herstel, zowel het normaliseren van de spijsvertering, het opheffen van blokkades, als het aanpassen van je voedingspatroon. De begeleiding is altijd persoonlijk, speciaal gericht op je eigen persoonlijke omstandigheden.

 

Kijk ook op de Kennisbank-IMC bij Prikkelbaar Darm Syndroom.

 

Kijk ook naar het Webinar van het IMC, 28 Prikkelbaar Darm Syndroom.

Heeft u vragen over het Expertise-PDS-Team of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met onze balie.

In het Integraal Medisch Centrum loopt ook een grootschalig onderzoek naar PDS, in samenwerking met het College voor Integrale Geneeswijzen en verschillende patiëntenverenigingen. Hierbij willen we het effect van de behandeling met Mesologie en Osteopathie aantonen.